Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЉУПЧО БАЛКОВСКИ

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Струга, Р.Македонија. Македонец. Завршил Архитектонски факултет. Работел во Министерството за урбанизам и градежништво. Бил министер за транспорт и врски. Се служи со англиски и руски јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.