Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МЕРИ ЃОРЃИЕВСКА МЛАДЕНОВСКА

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1969 година во Крива Паланка. Македонка. Адвокат. Добро го познава италијанскиот јазик, а се служи со англискиот јазик. Живее во Скопје. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.