Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


  
НАСЕР АЈДИНИ

 


Член на ДПА. Роден 1963 година во с. Слупчане. Албанец. Професор по физичка култура. Добро го познава македонски јазик, се служи со францускиот, а го учи англискиот јазик. Живее во с. Слупчане, Липково

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.