Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
                                                          НАЗМИ БЕЌИРИ

 

    
Член на ДУИ. Роден 1960 година во с. Извор- Куманово, Р.Македонија. Албанец. Завршил филозофски факултет, професор по албански јазик и книжевност. Без работно искуство. Живее во с. Черкез- Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.