Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
                                                                                                                                               
                                                     САЛИУ СЕЛВИЈЕ


Член на ДУИ. Родена 1970 година во с. Врбен, Гостивар. Албанка. Педагог. Добро ги познава македонскиот и турскиот јазик. Живее во Гостивар.
     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.