Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СЕРАФИМОВ ВЛАТКО

 
     
 
   
     
      
   
Член на СДСМ. Роден 1963 година во Кочани. Македонец. Дипломиран инженер технолог. Се служи со англискиот јазик. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.