Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СПАСОВСКИ ОЛИВЕР

      
 
   
     
      
   
Член на СДСМ. Роден 1976 година во Куманово. Македонец. Дипломиран правник. Се служи со францускиот и англискиот јазик. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.