Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЗОРАН ВИТАНОВ

 

 

 

 

Член на СПМ - во Собранието делува како независен пратеник. Роден 1971 година во Струмица. Македонец. Високо образование. Добро ги познава англискиот јазик и бившите ЈУ јазици. Живее во Струмица.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.