Пратеници

 

 

 

 

 

 

МИРОСЛАВ БОГДАНОВСКИ


Член на ДОМ. Роден на 14.11.1978 во Скопје. Македонец. Магистер по економски науки, Маркетинг менаџмент.

 

Активности во Собранието: 

  • Комисија за економски прашања, заменик-претседател
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член

 

Е-пошта: M.Bogdanovski@sobranie.mk

Click