Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ДОГАНИ БЕСИМ 
 

 

 

 

 

 

Член на ДПА. Роден 1972 година во Гостивар. Албанец. Професор по книжевност. Добро ги познава англискиот, турскиот и српскиот јазик. Живее во Гостивар. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.