Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЏАФЕРИ АРБЕН


  
 


     
 
   
     
      
   
Член на ДПА. Роден 1948 година во Тетово. Албанец. Високо образование. Политичар. Добро го познава англискиот јазик, а се служи со францускиот јазик. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.