Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


КАДРИУ ФЛОРА

 

 

 

 

 

 

Член на ДПА. Родена 1966 година во Скопје. Албанка. Високо образование. Добро ги познава македонскиот, англискиот, грчкиот и турскиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.