Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РЕЏЕПИ ДАУТ

 

 

 

 

 

 

Член на ДПА. Роден 1966 година во с. Порој, Тетово. Албанец. Средно стручно образование. Живее во с. Порој, Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.