ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА


2006 - 2008 

 

СТОИЛКОВИЌ ИВАН 

 

 

 

Член на Демократската партија на Србите во Македонија. Роден 1962 година во Kуманово. Србин. Дипломиран правник. Учи англиски јазик. Живее во Куманово.

Click