Пратеници

 

 

 

 

БАЈРАМ КАДРИЈА


Член на ДУИ. Роден на 14.12.1975 во Гостивар. Албанец. Факултет за ликовни уметности - дипломиран графичар.

 

Активности во Собранието: 

 • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
 • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
 • Комисија за култура, член
 • Комисија за локална самоуправа, член
 • Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
 • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
 • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
 • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член

 

Е-пошта: B.Kadrija@sobranie.mk

Click