Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АДЕМИ ЏЕВАТ

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1962 година во Голема Речица,Тетово. Албанец. Високо образование. Новинар. Се служи со францускиот јазик, а го учи англискиот јазик. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.