Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АРИФИ ТЕУТА   

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Родена 1969 година во Тетово. Албанка. Професор. Добро ги познава англискиот, францускиот, италијанскиот и турскиот јазик. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.