Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ХАНИ ТАХИР

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1961 година во Велешта. Албанец. Средно образование. Живее во Велешта.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.