Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈАКУПИ ЗИМРЕТЕ

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Родена 1963 година во Скопје. Албанка. Професор. Се служи со англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.