Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈАШАРИ АДНАН   
       

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1965 година во Дебреш, Гостивар. Албанец. Доктор на науки. Професор. Се служи со англискиот јазик. Живее во Дебреш, Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.