Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ПОЛОЖАНИ АЗИЗ

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1957 година во с. Ливада, Струга. Албанец. Лекар. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.