Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ВЕЛИУ ФАЗЛИ

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1945 година во с. Колари, Кичево. Албанец. Професор по лингвистика. Добро ги познава германскиот и францускиот јазик. Живее во с. Колари, Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.