Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                              АДНАН ЈАШАРИ
 
 


    
 
  
  

 

 

Член на ДУИ. Роден 1965 г. во с. Дебреште, Гостивар, РМ. Албанец. Има високо образование. Работел во Управата за јавни приходи-Даночна инспекција од 1997 г. Се служи со анлгискиот јазик. Живее во с. Дебреште, Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.