Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                     
                                                              ФАЗЛИ ВЕЛИУ
 
 


    
 

Член на ДУИ. Роден на 4 јануари 1945 година во с. Колари, Кичево. Албанец. Високо образование. Професор по лингвистика. Магистер.  
   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.