Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                                                                       

                                                                      ТЕУТА АРИФИ
 
 


    
 
  

 


Член и потпретседател на ДУИ. Родена 1969 година во Тетово, Р. Македонија. Албанка. Доктор по филолошки науки. Доцент на Филолошкиот факултет при Универзитетот "Св. Кирил и Методиј"- Скопје. Добро ги знае англискиот и францускиот јазик, а се служи со италијански и турски јазик. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.