Пратеници

 

 

 

 

 

 

БИЉАЛ КАСАМИ 

 

Член на БЕСА. Роден на 31.7.1975 во Тетово. Албанец. Доктор, Економски факултет, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ), шеф на Делегација

Е-пошта: b.kasami@sobranie.mk

Click