Пратеници

 

 

 

 

 

 

РЕЏЕП МЕМЕДИ

 

Член на Алтернатива. Роден на 17.11.1980 во Студеничани. Албанец. Доктор на медицина, специјалист по педијатрија.


Активности во Собранието:

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-претседател
  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член 

 

Е-пошта: r.memedi@sobranie.mk

Click