Пратеници

 

 

 

 

 

 

КАСТРИОТ РЕЏЕПИ


Член на Движење Беса. Роден на 29.4.1968 во Скопје. Албанец. Дипломиран економист по бизнис администрација, Универзитет на Југоистоична Европа УЈЕЛ - Тетово. 

 

Активности во Собранието: 

 • Комитет за односи меѓу заедниците, член
 • Буџетски совет на Собранието, член
 • Комисија за култура, претседател
 • Комисија за надворешна политика, член
 • Комисија за образование, наука и спорт, член
 • Комисија за финансирање и буџет, член
 • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ), член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија, член

 

Е-пошта: K.Rexhepi@sobranie.mk

Click