Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ДИМИТАР АПАСИЕВ


Член на Левица. Роден на 22.9.1983 во Велес. Македонец. Доктор на науки, УКИМ.

 

Активности во Собранието:

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член

 

Е-пошта: D.Apasiev@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.