Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АНДОВ СТОЈАН
 
 


    
 
  
  

 

 Член на ЛП. Роден 1935 година во Кавадарци. Македонец. Магистер по економија. Добро ги познава англискиот и рускиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.