Пратеници

 

 

 

 

 

 

ГОРАН МИЛЕВСКИ

 

Член на ЛДП. Роден на 1.11.1978 во Битола. Македонец. Дипломиран економист; магистер по бизнис администрација МБА - Менаџмент, Економски факултет - Прилеп.

 

Активности во Собранието:

 • Национален совет за евроинтеграции, член
 • Комисија за економски прашања, претседател
 • Комисија за финансирање и буџет, член
 • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
 • Комисија за здравство, заменик-член
 • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија, член


Е-пошта: g.milevski@sobranie.mk

Click