Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

ПЕНОВ РИСТО 

 

 

 

 

 Претседател на ЛДП. Роден 1957 година во Велес. Македонец. Магистер по економија. Добро ги познава англискиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Скопје.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.