Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

ЖЕРНОВСКИ АНДРЕЈ 

 

 

 

 

 Член на ЛДП. Роден 1968 година во Скопје. Македонец. Дипломиран градежен инженер. Добро ги познава англискиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Скопје.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.