Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Садику Ферид

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во с. Беловиште, Гостивар. Албанец. Завршил Медицински факултет. Работи како лекар интернист во Медицинскиот центар “Борис Канчевски” во Гостивар. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.