Пратенички прашања


НЕОДГОВОРЕНИ ПРАТЕНИЧКИ ПРАШАЊА 01.02.2009 - 28.02.2009 

03.02.2009 
 
Од: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ За: Влада на РМ 
 
Во колку комисии членуваат министрите во Владата на РМ и нивните заменици и колкав е нивниот надомест за членството во овие комисии. 
 
Прашање      
 
 03.02.2009 
 
Од:  МАРЈАНЧО НИКОЛОВ За:  Влада на РМ 
 
Колку вкупно нововработени на определено и неопределено време почнувајќи од август 2006 г. има во сите Министерства, агенции подрачни единици и служби кои се во надлежност на Владата на РМ и колку средства од Буџетот до сега за овој период се исплатени за овие вработувања. 
 
Прашање      
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.