Пратенички прашања


НЕОДГОВОРЕНИ ПРАТЕНИЧКИ ПРАШАЊА 01.09.2009 - 30.09.2009

 

 

Седница 73 24.09.2009

Од: Флора Кадриу За: Заменик на претседателот на Владата на РМ Абдилаќим Адеми

Извадок од прашањето:

колку лица се вработени од септември 2008 до септември 2009 година во сите државни институции.

 Прашање  
Седница 73 24.09.2009

Од: Лилјана Поповска За: Министер за труд и социјална политика

Извадок од прашањето:

Дали Министерството за труд и социјална политика е запознаено со случајот на Вера Јовановска од Куманово која неможе да го оствари правото за добивање надоместок како трудов инвалид.
 
 Прашање 

Седница 73 24.09.2009

Од: Амди Бајрам За: Заменикот на претседателот на Владата на РМ Абдилаќим Адеми

Извадок од прашањето:

Колкав број на Роми аплицирале и биле примени на конкурсите објавени од страна на секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор.
 
 Прашање 


 


  
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.