Пратенички прашања


НЕОДГОВОРЕНИ ПРАТЕНИЧКИ ПРАШАЊА 01.10.2009 - 30.10.2009

 
Од: Горан Мисовски За: Министерот за здравство

 Извадок од прашањето:

Колку има новородени деца од јануари 2009 до денес и колку има вработен персонал во одделот за Гинекологија и акушерство во клиничкиот центар во Штип. 


 Прашање  02.10.2009 
 
Од: Андреј Жерновски За: Министерот за информатичко општество

 Извадок од прашањето:

Зошто Владата продолжува со набавка на нови компјутери кога старите сеуште не се инсталирани и колку пари ќе чини набавката на дополнителните 65.000 компјутери. 


 Прашање   


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.