Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трпеноски Димитар

 

 

 

 

 

 

Роден е 1934 година во с.Вевчани, Струга. Македонец. Завршил Медицински факултет и постдипломски студии по хирургија. Работи како хирург супспецијалист во Медицинскиот центар - Струга. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.