Пратеници

 

 

 

 

 

ГОРАН МИСОВСКИ

 

Член на НСДП. Роден на 15.4.1965 во Скопје. Македонец. Дипломиран менаџер по осигурување, Државен универзитет „Св.Климент Охридски“.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
  • Комисија за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите, заменик-член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ), заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД, член


Е-пошта: g.misovski@sobranie.mk

Click