Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ајдерага Газменд

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во Дебар. Албанец. Завршил Земјоделски факултет. Работи како приватен сопственик. Живее во Дебар.

 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.