Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Алиу Ештреф

 

 

 

 

 

 

Роден е 1939 година во Велики Бујановац. Албанец. Завршил Филолошки факултет. Вработен во НИП “Нова Македонија”. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.