Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Аслан Селмани

 

 

 

 

 

 

Роден е 1945 година во с. Лојане, Куманово. Албанец. Завршил Природно- математички факултет, доктор по географски науки. Доцент на Природно- математичкиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.