Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Џафери Неџадин

 

 

 

 

 

 

Роден во 1948 година во с. Врапчиште, Гостивар. Албанец. Завршил Природно- математички факултет. Невработен. Живее во с. Врапчиште.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.