Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Емини Зуди

 

 

 

 

 

 

Роден е 1958 година во с. Форино, Гостивар. Албанец. Завршил факултет за политички науки во Загреб. Невработен. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.