Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Фазлиу Агим

 

 

 

 

 

 

Роден е 1957 година во с. Кондово, Скопје. Албанец. Завршил Филозофски факултет- група Социологија. Работи како професор во Училишниот центар за средно образование “ Зеф Љуш Марку” во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.