Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Харуни Сејфедин 

 

 

 

 

Роден е 1944 година во с. Градец, Гостивар. Албанец. Завршил Филолошки факултет, магистер по филолошки науки. Вработен како самостоен советник во Заводот за образование во Гостивар. Живее во с. Градец.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.