Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Муртезани Авди

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во с. Стримница, Тетово. Албанец. Завршил Праавен факултет. Работи како референт вво Собранието на општина Тетово. Живее во Тетово.

 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.