Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Мустафа Наиф

 

 

 

 

 

 

Роден е 11941 година во с. Равни Габер, Скопје. Албанец. Завршил Педагошка академија - јазична насока. Работи како наставник во ЦОУ “ Напредок” во с. Студенчица. Живее во Скопје.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.