Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Положани Мерсим

 

 

 

 

 

 

Роден е 1945 година во Струга. Албанец. Завршил Правен факултет. Невработен. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.