Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Превала Шабан

 

 

 

 

 

 

Роден е 1941 година во с. Радолишта, Струга. Албанец. Завршил Економски факултет. Магистер по економски науки. Научен соработник. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.